Änglahealing

Änglahealing är en healingmetod där jag kanaliserar änglar och andra ljusarbetare för klientens högsta bästa. Det är alltså deras ljusenergi med högre frekvenser jag använder vid healingen.

Vi har alla i oss ett energisystem som ibland blockeras under vårt dagliga liv. Med healing kan du få den extra energi du behöver för att lösa känslomässiga blockeringar när du känner dig trött, nedstämd eller allmänt energilös.


Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healer

Angelic Reiki® healing

Som Angelic Reiki® Master kan jag också ge Angelic Reiki® healing, vilket är en vidareutveckling av Reiki och är ärkeängeln Metatrons helande-system. Det är en högvibrerande djupgående behandling som arbetar med ditt energisystem och balanserar livsflödet. Som energiterapeut förmedlar jag utrymmet så universum kan närvara och hela med höga vibrationer från änglar, ärkeänglar, uppstigna mästare och galaktiska mästare.


Jag arbetar framförallt i Mellbystrand (Laholm), Göteborg och Västerås, och kan ta emot när jag är på någon av de orterna, men jag ger även healing på distans.

Pris

950 :- (ca 50 min)

Vid hembesök eller företagsbesök tillkommer resekostnader baserat på avstånd och restid.

Boka tid Mellbystrand

Utöver genom att klicka på bokningsknapp ovan, kan du givetvis också boka genom direktkontakt med mig, gärna via e-post eller messenger.

Vanligtvis finns jag i Göteborg, Laholm eller Västerås, men kan också ha sittningar på distans. Jag kan också göra hembesök och då tillkommer resekostnader.

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor.


  copyright © 2023 abelli.se