Änglahealing

Änglahealing är en healingmetod där jag kanaliserar änglar och andra ljusarbetare för klientens högsta bästa. Det är alltså deras ljusenergi med högre frekvenser jag använder vid healingen.

Vi har alla i oss ett energisystem som ibland blockeras under vårt dagliga liv. Med healing kan du få den extra energi du behöver för att lösa känslomässiga blockeringar när du känner dig trött, nedstämd eller allmänt energilös.


Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healer

Angelic Reiki® healing

Som Angelic Reiki® Master kan jag också ge Angelic Reiki® healing, vilket är en vidareutveckling av Reiki och är ärkeängeln Metatrons helande-system. Det är en högvibrerande djupgående behandling som arbetar med ditt energisystem och balanserar livsflödet. Som energiterapeut förmedlar jag utrymmet så universum kan närvara och hela med höga vibrationer från änglar, ärkeänglar, uppstigna mästare och galaktiska mästare.


Jag arbetar framförallt i Mellbystrand (Laholm), Göteborg och Västerås, och kan ta emot när jag är på någon av de orterna, men jag ger även healing på distans.

Pris

950 :- (ca 60 min)

Vid hembesök eller företagsbesök tillkommer resekostnader baserat på avstånd och restid.

För tillfället har jag inga lediga tider uppsatta i min bokningskalender, men det kan ändå finnas möjlighet att boka vissa tjänster vid direktkontakt med mig.

Om du har frågor eller inte hittar någon lämplig tid på någon av orterna, kan du höra av dig till mig via e-post eller messenger.


  copyright © 2022 abelli.se