Medial vägledning / Sittning

Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healer

I mitt arbete som medium kanaliserar jag budskap från universum med hjälp av både tarotkort och änglakort. Jag tonar in mig, läser av dina energier och vägleder dig, med änglarna alltid närvarande som en naturlig del av mitt energiarbete, de ger tröst, skydd och uppmuntran.

Jag kan även ta kontakt med nära och kära. Det är alltid de som styr vem eller vilka som kommer igenom till dig. Det kan därför komma någon som du inte förväntar dig, så det kan vara bra att ha ett öppet sinne och tänka lite "bredare".

Ibland behöver vi vägledning i nuet och i framtiden, men kom ihåg; du har din egen fria vilja och besluten är alltid dina. Andevärlden vill och ska inte ta ifrån oss möjligheten att själva fatta beslut. Det de kan hjälpa oss med är att belysa de olika alternativ vi har.

Vad kan jag då erbjuda dig?

Med guidning från universum kan jag hjälpa dig se vad som är ditt högsta bästa. Jag guidar dig att hitta tillbaka till ditt sanna jag. Ibland händer det att vi själva inte ser lösningar eller svar på var vi är på väg, för att vi blir osäkra på den egna intuitionen. Jag guidar dig att med universums hjälp se möjligheter istället för hinder. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Varje sittning är individuell och unikt anpassad för just dig.

Jag arbetar framförallt i Mellbystrand (Laholm), Göteborg och Västerås, och kan ta emot när jag är på någon av de orterna, men jag ger även medial rådgivning via telefon.

Pris

950 :- (ca 50 min)

Vid hembesök eller företagsbesök tillkommer resekostnader baserat på avstånd och restid.

Boka tid Mellbystrand

Utöver genom att klicka på bokningsknapp ovan, kan du givetvis också boka genom direktkontakt med mig, gärna via e-post eller messenger.

Vanligtvis finns jag i Göteborg, Laholm eller Västerås, men kan också ha sittningar på distans. Jag kan också göra hembesök och då tillkommer resekostnader.

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor.


  copyright © 2023 abelli.se