Om mig själv

Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healer Jag heter Ann-Marie Abelli och är beteendevetare, medium, healer och en jordnära kvinna med båda fötterna på jorden, men med nära till skratt och blicken mot universum. Humor är för mig ett universalmedel som kan läka många själar. Redan som riktigt liten kanaliserade jag och kommunicerade med olika dimensioner, gjorde astrala resor och trodde att alla kände in energier och var mediala som jag. Många sade ofta att jag var så klok, men för mig var det lätt, jag hämtade svaren från universum. Jag har varit lyckligt lottad att få ha min gåva ifred utan att bli ifrågasatt.

Min övertygelse om tankens kraft har jag alltid burit med mig, det vi tänker och manifesterar får vi. Med tankens kraft kan vi vibrera i olika frekvenser och när man lärt sig hantera förmågan med attraktionslagen kan magi uppstå. Det bästa med att vara medial och healer är glädjen över möjligheten att få hjälpa människor att upptäcka sin egen potential och styrka.Som vuxen har jag ibland glömt att lyssna till den kunskap som universum har, i alla fall när det gäller mig själv. Som så många med mig, har även jag fumlat förtvivlat i utbrändhet. När det var som värst fick jag till mig budskap, vilket fick mig att åter lyssna både inåt och uppåt. Från att ha vibrerat på en låg frekvens frigjordes mängder av energi; frekvensen höjdes, vilket ledde till att jag fattade många djärva beslut och alla pusselbitar föll på plats. Jag kände hur fullständig tillit till universum infann sig. Precis som när jag var barn och kommunicerade med stjärnorna kom tröst och lösningar till mig. Under hela mitt liv har jag gång på gång fått bekräftat att det finns något mer än det vi ser. Livet blir mycket mer utvecklande och magiskt när man kan vända motgångar till medgångar.

I allt mitt arbete har jag alltid med mig änglarna.

Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healerJag arbetar framförallt i Mellbystrand (Laholm), Göteborg och Västerås, men jag ger även medial rådgivning, healing och coaching via telefon och gör även hembesök. Detta passar särskilt bra om exempelvis ert företag vill boka mig för flera behandlingar. Vid hem- eller företagsbesök kan resekostnader tillkomma.

Jag jobbar bland annat med medial vägledning, Änglahealing, mindfulness, seanser, husrensningar, föreläsningar - med privatpersoner, företag och organisationer i såväl små som större grupper.

Om du har frågor kan du höra av dig till mig via e-post eller messenger.

Ann-Marie Abelli - Livscoach, medium och healer  copyright © 2023 abelli.se